nieuws

ASR scoort met aanpak smartphone-schade

Archief

Peiling

Een kleine tweeduizend bezoekers gaven hun mening over de waarderingscijfers voor hypotheekadviezen op Independer. De meerderheid (55%) ziet geen meerwaarde in de reviews. Drie op de tien zien er een vrijbrief voor manipulatie in en een kwart vindt het tonen van de klantwaarderingen totaal niet interessant. Een substantiële groep (27%) vindt echter dat het rapportcijfer van de klant wel degelijk een goede indicatie geeft voor de kwaliteit van het advies. 'Ronnie' heeft zo zijn bedenkingen bij de objectiviteit van de peiling: "Ik heb inmiddels al meer dan vijftig keer gestemd. Toch blijft de blauwe balk net de grootste. Een perfect voorbeeld van manipulatie". Daarop weet 'Cees' gevat in te haken met: "Er heeft er één vijftig keer geprobeerd te stemmen. Die durft wat te zeggen over manipulatie."
 

Reviews van hypotheekadviezen op Independer.nl zijn:

Totaal niet interessant

458

Een vrijbrief voor manipulatie

553

Een goede indicatie voor de advieskwaliteit

506

Bruikbaar, mits op een onafhankelijke website

335

Totaal

1.852

Reageer op dit artikel