nieuws

Aegon vraagt wijkgenoten op pensioenspreekuur

Archief

Aegon zet morgen de deuren open voor alle bewoners van de Haagse wijk Mariahoeve voor een pensioenspreekuur. Eerder deze week opende DAS zijn zeven kantoren voor een uurtje gratis juridisch advies.

 

Aegon heeft Haagse buurtbewoners uitgenodigd hun vragen over pensioen in het eigen hoofdkantoor te stellen. "Hark al je pensioenpapieren bij elkaar en kijk hoe je ervoor staat, samen met onze experts." Dat zijn niet alleen eigen medewerkers maar ook tussenpersonen. "Iedereen werkt zaterdag als onbetaalde vrijwilliger", aldus initiatiefneemster Marjolein Wester. Het gesprek duurt maximaal een uur en is volledig vrijblijvend: "We gaan geen producten verkopen."

 

DAS

Rechtsbijstandverzekeraar DAS zette op de eerste dag van november de deuren van zeven vestigingen open voor gratis juridisch advies. Met de ‘open dag’ zegt DAS het recht toegankelijk te willen maken. In de gratis adviesgesprekken werd vooral stilgestaan bij de vraag hoe een juridisch conflict het beste te voorkomen is.

 

Reageer op dit artikel