nieuws

Aegon vangt bot bij failliete bemiddelaar Weise

Archief

De rechtbank Arnhem heeft assurantie- en hypotheekbemiddelaar Weise Partners failliet verklaard. Dat gebeurde op verzoek van verzekeraar Aegon. Het kantoor was oorspronkelijk gevestigd in Velp, maar werd deze zomer door eigenaar Michel Weise verkocht aan de Stichting MKB Beheer Amstelland, met een adres in Franeker.

Aegon vangt bot bij failliete bemiddelaar Weise

Het in de registers van de Kamer van Koophandel vermelde telefoonnummer in Amsterdam blijkt niet meer in gebruik. De begin dit jaar opgerichte stichting valt weer onder een Engelse vennootschap: Knightsbridge Capital Investment, met een zetel in Cardif. Onder de Stichting MKB Amstelland zijn meerdere assurantiekantoren gehangen, zoals A+M Adviseurs (oorspronkelijk Zwolle, nu Franeker), De Nieuwe Hypotheken in Emmen en Fideel Financiële Diensten Groep (eerst Naaldwijk en Zoetermeer, nu Franeker). Aegon zegt deze stichting niet te kennen, al langere tijd geen zaken meer te hebben gedaan met Weise en louter formeel op basis van een vordering faillissement te hebben aangevraagd.
De rechtbank Almaar verklaarde vorige week Radboud Hypotheken & Verzekeringen alsmede de aanverwante makelaardij failliet. Het kantoor in Medemblik was eigendom van David de Jong (36).

Reageer op dit artikel