nieuws

Volmachtbedrijf van DSB gaat verder als Tadas Verzekeringen

Archief

Deze maand is DSB Verzekeringen in Wognum, het niet failliet verklaarde volmachtbedrijf van het DSB-concern van Dirk Scheringa, omgedoopt tot Tadas Verzekeringen.

 

Tadas, dat wordt geleid door Arjan de Graaf (van het in 2007 door DSB overgenomen DGA Assuradeuren), Lorens Kirchner (in februari 2010 tevens benoemd tot statutair bestuurder van DSB Schade en DSB Leven) en Gert-Jan Fritzsche (ex-Gema, ex-Proteq), voert de administratie voor alle lopende polissen van DSB Leven, DSB Schade en Hollands Welvaren, waaronder een ruim assortiment overlijdensrisicoverzekeringen en betalingsbeschermers.

 

"Bijna 2 jaar geleden ging DSB Bank failliet. Onze verzekeringsbedrijven konden gewoon verder, gingen niet failliet en staan er financieel en operationeel prima voor. De hoogste tijd om afscheid te gaan nemen van de naam DSB Verzekeringen", luidt het vrolijk op de website. "Het kiezen van een naam bleek niet eenvoudig, want veel leuke namen lagen al vast. Dus hebben wij gekozen voor een naam die al eerder de gevel van ons pand heeft gesierd: Tadas. Hoewel oorspronkelijk een ingewikkelde afkorting (The Anglo Dutch Assurance Society, red.), kiezen wij nu gewoon voor Tadas Verzekeringen."

 

Een nieuwe polis sluiten is (nog) niet mogelijk bij Tadas.

 

Reageer op dit artikel