nieuws

Risk doet overname in Veenendaal

Archief

Risk doet overname in Veenendaal

Risk Verzekeringen heeft de assurantieportefeuille overgenomen van Afdo-NCI. Het assurantiekantoor (van Wietze Smit) bedient vanuit Veenendaal ruim zesduizend relaties. Dit zijn voornamelijk maatschappelijke instellingen die actief zijn in de zorg- en welzijnssector.

Het gaat om thuiszorginstellingen, verpleeg- en verzorgingshuizen, zogeheten WMO-uitvoerders (gemeenten en zorginstellingen), vrijwilligers- en evenementenorganisaties, zzp'ers in de zorg en Alfa-dienstverleners. Bij Afdo-NCI werkten drie mensen; één medewerker verhuist mee naar Risk in Nieuwegein.
Risk Verzekeringen verzorgt de backoffice voor meer dan 150 assurantiekantoren. Daarnaast heeft Risk echter een aantal portefeuilles in eigen beheer; Afdo-NCI is de zevende. Het betreft volgens Risk-directielid Peter Schokker de wat grotere portefeuilles, "maar dit onderdeel is kleiner dan wat we in de backoffice doen". De aanpak richting klanten van beide onderdelen is volgens hem identiek. Bij Risk werken inmiddels meer dan vijftig mensen.

Reageer op dit artikel