nieuws

Noordhollandsche investeert in intermediair

Archief

“Als 100% intermediairmaatschappij investeert de Noordhollandsche van 1816 van oudsher in de serviceverlening aan het intermediair.” Met die woorden kondigt de Noordhollandsche van 1816 de introductie aan van de ‘Digitale Inboedel- en Herbouwwaardemeters’. “De omslachtige manier om een garantie tegen onderverzekeringstermijn te verlengen is vervangen door een online systeem.”

Noordhollandsche investeert in intermediair

"Door werkprocessen elektronisch in te richten en af te handelen kan het werk sneller en efficiënter worden gedaan en worden kosten verlaagd. In het licht van de veranderende rol van de verzekeringsadviseur is dat de belangrijkste ontwikkeling voor de nabije toekomst", zo stelt de maatschappij. "De Noordhollandsche zal het serviceniveau aan het intermediair met kracht blijven voorzetten, zodat de toegevoegde waarde van het intermediair in de particuliere verzekeringsmarkt nog beter zichtbaar zal worden."

Reageer op dit artikel