nieuws

NNEK neemt vermogensbeheerrelaties Paerel over

Archief

Het Noordnederlands Effektenkantoor (NNEK) heeft de klanten van de vermogensbeheertak van Paerel overgenomen. “Het gaat in totaal om 1.750 relaties, waarmee wij een groei boeken van ongeveer 20%”, zegt directeur Theo Andringa van NNEK. In 90% van de gevallen betreft het hier echt vermogensbeheer, terwijl het in 10% van de gevallen om ‘execution only’ gaat.

NNEK neemt vermogensbeheerrelaties Paerel over

"De overname past naadloos in ons beleid om van NNEK de leidende vermogensbeheerder binnen de intermediaire distributie te worden", zegt Andringa. Paerel distribueerde via een aantal, voornamelijk in het zuiden gesitueerde tussenpersonen en NNEK zal deels dezelfde kanalen gebruiken. Alle klanten en adviseurs van Paerel zijn inmiddels geïnformeerd; de officiële overdracht van klanten vindt over vier weken plaats.
De levensverzekeringen van Paerel werden eerder al overgenomen door ASR.

Reageer op dit artikel