nieuws

Nedasco verkoopt huisdierverzekeringen Proteq

Archief

Nedasco verkoopt huisdierverzekeringen Proteq

Serviceprovider Nedasco gaat producten van direct writer Proteq aanbieden via het eigen extranet. “Voor ons is dit een noviteit”, zegt Nedasco’s salesmanager Wilco Groot. “Het was niet interessant om dit via volmacht te doen, maar het is de eerste huisdierenverzekering die wij aanbieden en voor onze tussenpersonen een aardige uitbreiding van het pakket”.

Ongevallen- en ziektekostenpolissen voor honden en katten kunnen via het extranet van Nedasco worden gesloten. Er zijn twee varianten: een basisdekking, inclusief een ongevallendekking en een basisdekking plus castratie/sterilisatie, eveneens inclusief een ongevallendekking. De polissen van Dier & Zorg, het dierenlabel van Proteq (SNS Reaal), hebben als aanvullende dekkingen vaccinatie en crematie.

Reageer op dit artikel