nieuws

Meeùs ziet bij aov’s van Interpolis af van provisie

Archief

Meeùs ziet bij arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voortaan af van provisie als beloningsvorm. In plaats daarvan hanteert het intermediairbedrijf een vaste vergoeding van _ 350 per jaar.

 

Het aanbod geldt vooralsnog alleen voor de aov voor medisch specialisten, met Interpolis als achterliggende verzekeraar. Bij Movir kunnen tussenpersonen, dus ook Meeùs, al sinds begin 2010 zelf de provisie laten variëren tussen 12,5% doorlopend of 0%. Meeùs kiest hier vrijwel altijd nog voor 12,5% provisie. "Als we bij Movir van provisie afzien, onderhandelen we met de klant over de jaarbijdrage. Dat gebeurt nu nog op kleine schaal, maar we zijn dat wel richting 2013 aan het opbouwen."

 

Maar zelfs als de provisie bij Movir op nul wordt gezet, is de kans groot dat het aanbod van Interpolis vanwege de collectiviteitskorting het meest aantrekkelijk blijft, beweert Meeùs. "Door de unieke combinatie van prijs en dekking die we samen kunnen bieden, en het feit dat de aov specifiek voor deze doelgroep is aangepast, kan het voordeel direct vertaald worden in een prijsvoordeel", aldus Ton Kuijpers, directeur Gezondsheidszorg bij Meeùs.

 

Het Interpolis-aanbod is gepresenteerd aan de leden van de Orde van Medisch Specialisten en geldt alleen voor de advisering van Meeùs, vanuit 35 vestigingen met ruim duizend medewerkers één van de grootste tussenpersonen van ons land.

 

Reageer op dit artikel