nieuws

Medewerkers STFD willen zelfstandig door

Archief

De medewerkers van de Stichting Financiële Dienstverlening (STFD) leggen zich niet neer bij het verdwijnen van hun organisatie. In een brief aan AFM-bestuurder Theodor Kockelkoren hebben zij voorgesteld om verder te gaan als zelfstandige onderneming. “Wij vinden het heel spijtig dat op deze manier de voorportaalfunctie van de STFD dreigt te verdwijnen”, zegt medewerker Jan Coppens.

Medewerkers STFD willen zelfstandig door

"De 350 aanvragers van een vergunning die wij elk jaar assisteren, dreigen nu in een gat te vallen", aldus Coppens, die geen goed woord over heeft voor de actie van Adfiz. De intermediairvereniging liet al voor het verschijnen van het persbericht over het stoppen van de STFD weten de voorportaalfunctie voor haar rekening te willen nemen. "De overledene stond bij wijze van spreken nog boven aarde toen de erfenis al werd verdeeld", aldus Coppens.
De negen personeelsleden willen starten met een nieuwe onderneming, die als onafhankelijke partij alle activiteiten van de STFD zal overnemen.

Reageer op dit artikel