nieuws

Leermakers weg bij De Goudse

Archief

Directeur Schade & Inkomen Peter Leermakers is opgestapt bij De Goudse. Hij is 14 jaar werkzaam geweest bij de maatschappij, waarvan de laatste 10 jaar als directeur. Hans Gerritsen, die tot 1 juli werkzaam was bij Aegon, neemt tijdelijk zijn functie waar.

Leermakers weg bij De Goudse

"De financiële branche kent roerige tijden en gaat een heel nieuw tijdperk in. Dat geldt zowel voor De Goudse als voor mij. Na zoveel jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging", geeft Leermakers als verklaring voor zijn vertrek. Volgens Goudse-bestuursvoorzitter Michel Lamie heeft hij een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van het schadebedrijf. "Daarmee is een solide basis gelegd onder de strategie van De Goudse, die erop is gericht om de beste ondernemersverzekeraar te worden. Wij danken hem voor zijn toewijding en lef."
De directie van De Goudse bestaat nu naast Gerritsen uit Rico Donders (Leven, Personeel en Facilitair), Bernardo Walta (Commercie) en Wim Eikelboom (Financiën).

Reageer op dit artikel