nieuws

Heinenoord biedt ‘Digitale Ordner’ aan

Archief

Heinenoord Assuradeuren stelt de zelf ontwikkelde webapplicatie ‘Digitale Ordner’ beschikbaar voor andere volmachtkantoren. Het Limburgse Offermans Joosten is de eerste die ermee aan de slag is gegaan, VM Deerenberg uit Alphen aan den Rijn volgt per 1 december.

Heinenoord biedt ‘Digitale Ordner’ aan

"Dit is een belangrijke stap in de continuïteit van het programma", zegt Heinenoord-directeur Arie van den Berg. De volmachtkantoren zijn alle drie lid van het samenwerkingsverband Noordeloos Groep, maar het programma is ook voor andere kantoren beschikbaar, stelt hij.

De 'Digitale Ordner' is een webapplicatie die over Anva heen is gebouwd. Medewerkers van assurantiekantoren en eindklanten kunnen zelf premievergelijkingen maken, polissen sluiten, mutaties invoeren en schades melden. Enkele crm-toepassingen komen eind november voor de gebruikers beschikbaar. Dat zijn naast de volmachtbedrijven ook de ruim 250 subagenten van Heinenoord Assuradeuren. Dit aantal aangesloten tussenpersonen groeit. Onlangs maakten Axxelence uit Soest en Kooij & Partners uit Gorkum de overstap van een eigen administratie naar de administratie van Heinenoord Assuradeuren.

Reageer op dit artikel