nieuws

Geheim genootschap voor Goed Advies zet ‘tegenaanval’ in

Archief

Een vooralsnog geheim Genootschap voor G.O.E.D. (Gedegen, Onafhankelijk, Eerlijk en Deskundig) Advies wil gaan werken aan “de zo noodzakelijke imagoverbetering van de branche en de wederopstanding van het intermediair”. Daartoe wordt via internet een actie opgezet.

Geheim genootschap voor Goed Advies zet ‘tegenaanval’ in

In navolging van het Virtueel Verbond van Intermediairs van de zich in de anonimiteit bewegende 'avatar criticus' Pius Consilium willen de leden van het Genootschap voor Goed Advies zich niet bekendmaken. "Voorlopig blijft onbekend wie er achter dit genootschap zitten", zo luidt de verklaring. De club onbekenden wil een actie op touw gaan zetten via de eigen website (www.gvga.nl), LinkedIn en een nieuwsbrief. "Zaken als de woekerpolisaffaire hebben het vak van adviseur onterecht in een slecht daglicht gezet. Met de oprichting van het genootschap wordt de tegenaanval ingezet."

Reageer op dit artikel