nieuws

Doodsobligatie: is er nog hoop?

Archief

Eelco Homan richtte deze week een belangenvereniging op voor gedupeerden van Quality Investments. Justitie spreekt van de grootste beleggingsfruade ooit, maar Homan blijft geloven in een gunstige afloop.

Doodsobligatie: is er nog hoop?

(..)Homan behoort tot de honderden Nederlandse beleggers in polissen van Quality Investments. Vorige maand werden vier mensen opgepakt in wat door justitie de grootste beleggingsfraude uit de Nederlandse geschiedenis wordt genoemd. Veel beleggers zijn radeloos, zegt Homan, die deze week een belangenvereniging oprichtte waarbij zich al 170 gedupeerden hebben aangesloten. "Sommigen hebben al hun geld in Quality Investments gestoken. Zij hebben geen idee waar ze verder van moeten leven.
(..) Homan blijft geloven in een goede afloop. "De levensverzekeringen zijn ondergebracht bij een Amerikaanse trust. Als het goed is moet daar ook nog een aardig bedrag zijn ondergebracht. De schade zou dus nog best mee kunnen vallen."
(Het Parool, pag. 29)
 
Overig verzekeringsnieuws dit weekend in de media:
 
Internenvergelijkers: zorgpremies stijgen fors
(Algemeen Dagblad, pag. 2)
 
Klachtenloket onafhankelijker
(NRC Handelsblad, pag. 11)
 
Ombudsman kan houders woekerpolis niet helpen
(Algemeen Dagblad, pag. 20)
 
Zorgen over morgen
(Telegraaf, pag. 212)
 
NHG zorgt voor beroering
(Telegraaf, pag. 213)

Reageer op dit artikel