nieuws

DIN koopt met FMA volmachtbedrijf

Archief

DIN heeft zich versterkt met FMA Assurantiën en FMA Volmachtbedrijf. Het intermediairbedrijf is goed voor circa € 1,3 mln jaaromzet, voornamelijk uit zakelijke klanten. In Leidschendam werken zestien mensen voor FMA. “Met het volmachtbedrijf krijgen we een unieke aanvulling op onze dienstverlening”, zegt DIN-directeur Joep van den Eijkel.

DIN koopt met FMA volmachtbedrijf

FMA-eigenaar John Toor treedt na de verkoop toe tot de directie van DIN en blijft in Leidschendam het aanspreekpunt. FMA heeft volmachten van ASR, Reaal, NN, De Goudse, Monuta en DAS. De particuliere posten gaan naar YouSure, dat vanuit Ridderkerk met intussen veertien medewerkers enkele duizenden klanten bedient. "Het is een actief intermediairbedrijf, dat zelf portefeuilles koopt en portefeuilles voor anderen beheert", legt Van den Eijkel uit. Hij is samen met DIN-partner Ger Knikman de eigenaar.
Er zijn meldingen vanuit het intermediair dat Marianne Dekker, een van de directieleden van het failliete familiebedrijf Cinjee Advies, uit naam van YouSure assurantieportefeuilles koopt. DIN-directeur Joep van den Eijkel spreekt die connectie met klem tegen. "Wij willen helemaal niets meer met activiteiten van deze familie te maken hebben, niets. Maar als zij uit naam van YouSure gaan bellen, kan ik dat heel moeilijk tegenhouden. Ik heb ze niet in de hand, maar houd me er verre van. Die mensen hebben geen plaat voor hun hoofd, maar een metersdikke betonmuur van een Duitse bunker."

Reageer op dit artikel