nieuws

Deventer kantoor Euro Finans failliet

Archief

De rechtbank in Zwolle heeft assurantiekantoor Euro Finans Verzekeringen failliet verklaard. Directeur en mede-aandeelhouder Üzeyir Deniz schrijft het bankroet toe aan de crisis en het anticiperen daarop. “We hebben de reorganisatie te laat ingezet”, erkent hij.

Deventer kantoor Euro Finans failliet

Bij Euro Finans Verzekeringen waren nog twee van de oorspronkelijk negen medewerkers in dienst. Het faillissement is aangevraagd door de Belastingdienst en bedrijfsfinancier SNS Bank. Onder de naam Euro Global Finans heeft het in Deventer gevestigde bedrijf nog een inschrijving in het AFM-register van financiële dienstverleners, maar volgens Deniz vinden er binnen Finans Makelaardij (de handelsnaam van die BV) geen activiteiten meer plaats.

Reageer op dit artikel