nieuws

Delta Lloyd werft personeel

Archief

Terwijl Aegon, Rabobank en ABN Amro reorganisaties inzetten, gaat Delta Lloyd Groep nieuwe medewerkers werven. Deze week is een arbeidsmarktcampagne gestart waarin circa tweehonderd medewerkers van het concern de hoofdrol spelen.

 

Daarmee wil Delta Lloyd een reëel beeld schetsen van het bedrijf en de werknemers. "Niet gekunsteld, geen franje, gewoon zoals ze zijn. Zodat je werkelijk kunt zien hoe Delta Lloyd Groep is. Een mooie mix aan mensen. Mensen die keihard werken voor de klant, gedreven professionals zijn, willen groeien, maar vooral zichzelf zijn."

 

De campagne begint deze week met radiocommercials (op Radio 538, 3FM, Q-Music en BNR), een landelijke abricampagne, online advertenties en de website www.werkenbijdeltalloydgroep.nl. Op die site staan circa vijftig vacatures. "Het zijn specialistische vacatures voor functies die altijd vervuld moeten worden", laat een woordvoerder weten.

 

De afgelopen jaren is Delta Lloyd overigens niet aan een sanering van het personeelstand ontkomen: dat is tussen eind 2008 en eind vorig jaar met 22% gekrompen van 7.751 tot 6.077 fte. Het aantal vaste medewerkers (in fte) is in die periode met ruim 1.000 teruggebracht tot 5.040. "Dat is vooral door natuurlijk verloop gebeurd. Daarnaast hebben we vorig jaar de organisatie vereenvoudigd, waarbij een aantal managementfuncties is vervallen."

 

Volgens het concern staat de teller nu op iets minder dan 5.500 medewerkers in totaal.

 

Reageer op dit artikel