nieuws

Dagje gratis juridisch advies bij DAS

Archief

Rechtsbijstandverzekeraar DAS zet op dinsdag 1 november de deuren van zeven vestigingen open voor gratis juridisch advies. Aanmelden voor zo’n adviesgesprek kan via de website van DAS of Facebook. De eerste honderd bezoekers maken 10% kans op een exemplaar van het boek ‘Recht voor Dummies’.

Dagje gratis juridisch advies bij DAS

DAS werkte mee aan de Recht-versie van de door Pearson Education Benelux uitgegeven Voor Dummies-boekenserie. Daarin wordt op toegankelijke wijze inzicht gegeven in de complexe juridische wereld. De 'open dag' motiveert DAS met dezelfde reden: het recht toegankelijk maken. De verzekeraar annex juridisch dienstverlener zegt in de gratis adviesgesprekken vooral stil te staan bij de vraag hoe een juridisch conflict het beste te voorkomen is.

Reageer op dit artikel