nieuws

Congres rond beperking bedrijfsschade

Archief

Uit een onderzoek onder 850 ‘riskprofessionals’ blijkt dat het gebrek aan samenwerking in de veiligheidsketen tot gevaarlijke situaties en inefficiëntie leidt.

 

Samenwerking en daaruit voortvloeiende schadebeperking staan centraal tijdens het congres ‘Veiligheid & Risico’.

 

Dat congres wordt op 6 december georganiseerd door Kluwer en Inosar (International Network On Safety And Risk); plaats van handeling is de SS Rotterdam. Veiligheidskundigen, securitymanagers, HSE-en KAM-managers, brandweer, verzekeraars en overheisfunctionarissen gaan tijdens het congres in op de vraag hoe onderlinge samenwerking kan leiden tot minder risico’s, minder incidenten, beperking van de (gevolg)schade, continuïteit in de bedrijfsvoering en uiteindelijk betere bedrijfsresultaten.

 

Reageer op dit artikel