nieuws

Commissie CFD houdt enquête over directe verkoop NN

Archief

Commissie CFD houdt enquête over directe verkoop NN

De Commissie CFD is een enquête gestart onder de aangesloten tussenpersonen, in totaal zo’n tweeduizend sympathisanten en donateurs. De commissie wil weten wat hun mening is over het besluit van Nationale-Nederlanden om onder eigen naam ook rechtstreeks verzekeringen te gaan verkopen.

Aan de deelnemers worden twee opties voorgelegd: "Wij juichen het initiatief van Nationale-Nederlanden toe en zien hierin een extra kans om via nettoprijzen de nieuwe wereld succesvol tegemoet te treden" of: "Wij zien in het initiatief een extra concurrent die de positie van het intemediaire kanaal niet ten goede komt". Volgens de belangenorganisatie zullen andere grote verzekeraars "op zeer korte termijn" het voorbeeld van NN volgen.
 

 

Reageer op dit artikel