nieuws

CFSN Kredietendesk los van Afab verder

Archief

CFSN Kredietendesk gaat zelfstandig verder. Directeur Hans Schoonwater heeft de aandelen gekocht van voormalig eigenaar Afab, tezamen met een investeerder die zijn identiteit niet wil bekendmaken. Het tien medewerkers tellende bedrijf verhuist aanstaande vrijdag van Amersfoort naar Hengelo.

CFSN Kredietendesk los van Afab verder

CFSN biedt midofficediensten op het gebied van consumptief krediet en verzorgt de volledige afhandeling van kredietaanvragen voor 1.200 aangesloten intermediairbedrijven. Daarnaast biedt het bedrijf ondersteuning op het gebied van marketing, compliance en opleidingen.
Volgens Schoonwater doet CFSN zaken met alle grote kredietaanbieders. "We hebben via Sygma Finance een proefagentschap van BNP Paribas." Hij heeft zelf "net geen meerderheidsbelang" in het bedrijf.

Reageer op dit artikel