nieuws

BlackBerry uit scheelt schade

Archief

Het aantal auto-ongelukken is drastisch teruggelopen tijdens de uitval van verbindingen voor BlackBerry-smartphones. In Dubai werden in die drie dagen 20% minder ongelukken geteld, zo weet De Telegraaf vandaag te melden. In Abu Dhabi daalde het aantal auto-ongelukken in de uitvalperiode met 40%. 

BlackBerry uit scheelt schade

BlackBerry's e-maildienst Messenger en internetdiensten waren vorige week enkele dagen onbereikbaar in het Midden-Oosten, Afrika en Europa. In De Telegraaf worden Dahi Khalfan Tamim, hoofd van de politie in Dubai, en Hussein Al Harethi, chef verkeerspolitie in Abu Dhabi, aangehaald. Vooral jongeren en mannen zouden fanatieke BlackBerry-gebruikers zijn die dagen opeens de kleinste schadepost hebben veroorzaakt.

(De Telegraaf, pag. 20)

 
Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:
 
DNB gispt brandverzekeraars

(Het Financieele Dagblad, pag. 15)

 

Polishouder laat kapitalen liggen

(AD, pag. 17)

 
Afstempelen pensioenen lijkt onafwendbaar

(De Gelderlander, pag. 12)

 

Pensioenfondsen krijgen weer uitstel

(Het Financieele Dagblad, pag. 1)

 

Pensioenakkoord nu al getest

(Het Financieele Dagblad, pag. 7)

 

'Noodfonds werkt als verzekeraar'

(De Gelderlander, pag. 12; AD, pag. 19)

Reageer op dit artikel