nieuws

Arag biedt mkb’ers incassoverzekering

Archief

Arag biedt mkb’ers incassoverzekering

Ondernemers die te maken krijgen met onbetaalde facturen kunnen zich bij Arag verzekeren van incassobijstand en juridische hulp. De Arag Incasso Verzekering is apart te sluiten, maar ook als extra dekkingsoptie op de ProRechtCombinatie Zakelijke Markt.

De bijstand wordt – zonder wachttijd – drie uur per opdracht gegeven. De ondernemer krijgt advies over de haalbaarheid van een incasso-opdracht, samen met een gespecificeerd kostenoverzicht. In overleg wordt bepaald welke gerechtelijke stappen Arag gaat ondernemen.

"Zes op de tien ondernemers heeft last van klanten die niet of veel te laat betalen", weet directievoorzitter Marc van Erven. "Wij willen ondernemers die hiermee te maken krijgen verzekeren van juridische hulp, hoe klein of groot de vordering ook is."

Reageer op dit artikel