nieuws

WFT-vergunning AFM voor callcenter SNT

Archief

SNT in Zoetermeer, dat zich afficheert als ‘contact center specialist’, mag voortaan adviseren en bemiddelen op het gebied van financiële dienstverlening.

 

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft het bedrijf, dat onder meer voor banken en verzekeringsmaatschappijen werkt, deze maand een WFT-vergunning verleend voor de onderdelen Schade- en Levensverzekeringen, Hypothecair en Consumptief krediet, Betaal- en Spaarrekeningen en Elektronisch geld.

 

"Veel van onze klanten in de financiële dienstverlening hebben ons de afgelopen jaren gevraagd of wij ze verder kunnen ondersteunen met WFT-dienstverlening", vertelt algemeen directeur Jac Vermeer. "De vergunning biedt ons nu de mogelijkheid om klanten met financiële vraagstukken of problemen nog meer van dienst te zijn. Onze WFT-medewerkers beschikken over de gevraagde deskundigheid en staan onder toezicht van SNT’s eigen leidinggevenden."

 

SNT werkt in Nederland, België en Suriname, op basis van een multi-channel aanpak via onder meer telefoon, internet, SMS en chat.

 

Reageer op dit artikel