nieuws

Tien financieel adviseurs aan loket Uwgeldwinkel.nl

Archief

Bij Uwgeldwinkel.nl, een initiatief van hypotheekadviseur Leo Tol, hebben zich de eerste tien deelnemers aangemeld.

 

Het zijn niet alleen assurantie- of hypotheekkantoren maar ook nabestaandenplanners en een enkel notariskantoor.

 

"De consument kan door middel van het vragenformulier gratis vragen stellen aan Uwgeldwinkel.nl, over een heel scala van financiële onderwerpen", zo meldt de website. "Wij beantwoorden die zo goed, snel en objectief als mogelijk is; wij kunnen de consument eventueel doorverwijzen naar een instantie, of een kantoor in zijn of haar regio die de vraag vollediger kan beantwoorden. De consument krijgt pas een factuur van dit kantoor, als dit kantoor voor de consument aan de slag gaat. Uwgeldwinkel.nl sluit zelf geen hypotheken of leningen."

 

De aangesloten kantoren betalen voor deelname aan Uwgeldwinkel.nl _ 350 per jaar. "Met leadgeneratie wil ik me echter niet gaan bezighouden", zegt Tol.

 

Reageer op dit artikel