nieuws

Student maakt bij Welten kans op maatpak en stage als ‘ceo’

Archief

Welten geeft hbo-studenten die in het laatste jaar van hun studie zitten de kans een half jaar stage te lopen als de hoogste baas van de 650 medewerkers die deze financieel detacheerder in dienst heeft.

 

De student die na de selectie (een praktijkgerichte opdracht en een ‘challenge weekend’) als beste uit de bus komt, zal een half jaar lang fulltime met de huidige ceo Cees Welten meedraaien.

 

Hij zal deelgenoot worden van alle beslissingen, vergaderingen en ontmoetingen met nationale en internationale beleidsmakers en op die manier een ongekende praktijkervaring in een groot bedrijf opdoen, aldus Welten.

 

"Voor ons is deze campagne meer dan een ludieke actie", zegt Welten. "Met deze actie willen wij aangeven dat de carrièremogelijkheden na een start bij ons onbeperkt zijn en dat er een diversiteit aan instroommogelijkheden is. Dit jaar zullen bij Welten 300 nieuwe medewerkers starten."

 

Tijdens het ‘challenge weekend’ kunnen de studenten in twee dagen aantonen dat zij de geschikte kandidaat zijn om ceo te worden. De winnaar krijgt bovendien een maatpak, een leaseauto en een smartphone, terwijl er voor de tien beste kandidaten een aantal baangaranties zijn om te starten bij Welten.

 

Reageer op dit artikel