nieuws

Starters

Archief

Hollenberg Financiële Dienstverlening (Beverwijk)

Na negen jaar bij Rabobank Haarlem en 12,5 jaar in de buitendienst van RVS is Guus Hollenberg gestart als franchisenemer van Van Bruggen Adviesgroep. Hij richt zich vooral op hypotheken en schade- en levensverzekeringen en is gestart zonder bestaande portefeuille. De AFM-vergunning is binnen.

 

Steenman Consultancy (Weert)

Hans Steenman is een bedrijf gestart in freelance accountmanagement. Hij laat zich door diverse opdrachtgevers inhuren voor het accountmanagement. Steenman, die jarenlange ervaring in de financiële branche heeft als (regio)accountmanager bij diverse werkgevers, heeft geen eigen AFM-vergunning nodig voor zijn werkzaamheden.

 

Kemapri (Eindhoven)

Uit de bedrijfsomschrijving van Kemapri blijkt dat het bedrijf  zich naast assurantiebemiddeling ook zal richten op detailhandel via postorder en internet. De 52-jarige eigenaar Henry Marijnissen wacht nog op de vergunning van de AFM. Hij start zonder bestaande portefeuille, maar heeft “al wel een aantal toezeggingen”.

Reageer op dit artikel