nieuws

Schadebehandeling Ballast Nedam naar Meeùs

Archief

Bouwconcern Ballast Nedam wil zich verder concentreren op de kerntaken en heeft daarom de behandeling van alle aansprakelijkheidsschaden beneden de eigen risicogrens uitbesteed aan Meeùs Bouw & Infra.

 

"Deze overeenkomst past prima bij de werkmaterieelverzekeringen waarvoor Meeùs Bouw & Infra – eveneens na een gewonnen tender – sinds vorig jaar verantwoordelijk is", zegt manager Roland Bulder van Meeùs Bouw & Infra. "Verzekeringsafdelingen hebben veelal geen ruimte voor bulktaken. Personeel op juridische afdelingen is vaak overgekwalificeerd en decentrale behandeling leidt zelden tot het gewenste resultaat wegens onvoldoende kennis en kunde. Door de samenwerking nemen we de afdeling Verzekeringen van Ballast Nedam werk uit handen en kunnen zij zich richten op hun kerntaken."

 

Bij de schadeafdeling van Meeùs Bouw & Infra ontfermt een team van twintig schadebehandelaars zich jaarlijks over circa 7.500 bouwschaden van klanten.

 

Reageer op dit artikel