nieuws

Nieuwe versie van ProlongatiePolisCheck Voogd & Voogd

Archief

Amper een half jaar na de introductie van de ProlongatiePolisCheck voor autoverzekeringen heeft Voogd & Voogd een nieuwe versie in gebruik genomen van deze adviestool.

 

Moesten in de vorige versie de aangesloten tussenpersonen nog veel zaken handmatig doen, in PPC2, zoals de tool wordt afgekort, zijn de stappen in het proces zoveel mogelijk geautomatiseerd.

 

"Door alle veranderingen die gaande zijn op de markt voor autoverzekeringen vonden wij het in januari zaak om zo snel mogelijk met een tool te komen waarmee onze bemiddelaars hun verzekerden op de hoogte konden stellen van mogelijke besparingen op de premie", aldus Voogd & Voogd. "Daarna zijn we gaan kijken hoe we het gebruiksgemak verder konden verbeteren."

 

Tussenpersonen ontvangen via PPC2 een lijst van de polissen waarvan het de moeite loont om over de sluiten; de polissen met het grootste procentuele verschil staan hierin bovenaan. Ze kunnen dan de polissen waarvoor een alternatief moet worden berekend selecteren en kunnen de bijbehorende offertes met één druk op de knop naar hun klanten mailen. Klanten die willen oversluiten, kunnen dat ook weer met één druk op de knop regelen, zodat een en ander in de administratie van Voogd & Voogd wordt doorgevoerd.

 

Reageer op dit artikel