nieuws

Loonsverhoging van 1,75% voor Meeùs-personeel

Archief

Meeùs heeft met terugwerkende kracht vanaf 1 juli een nieuwe cao, die loopt tot en met 31 december 2012. In totaal krijgen de ruim duizend medewerkers er 1,75% loon bij: 0,5% per 1 juli 2011 en 1,25% per 1 januari 2012.

Loonsverhoging van 1,75% voor Meeùs-personeel

Eén van de andere afspraken betreft een '4 x 9-pilot', waarbij medewerkers werkweken kunnen maken van vier dagen van negen uur. Meeùs reserveert voorts € 30.000 voor loopbaanscans en maakt budget vrij voor opleidingen op het gebied van computer-, taal- en communicatievaardigheden. Het opbouwpercentage ouderdomspensioen wordt per 1 januari 2011 (dus met terugwerkende kracht) verhoogd van 1,95% naar 2%. De leeftijdsgebonden dagen blijven behouden en de verkorte verjaringstermijn voor vakantiedagen zal niet worden ingevoerd.
De cao geldt alleen voor de mensen van Meeùs; voor medewerkers van groepsonderdelen van Unirobe gelden (nog) andere arbeidsvoorwaarden.

Reageer op dit artikel