nieuws

Independer bekroont in 25 regio’s ‘beste hypotheekkantoor’

Archief

Independer.nl gaat dit najaar in 25 regio’s een award uitreiken aan een hypotheekkantoor. Als basis daarvoor dienen de waarderingen die consumenten op de websites Independer.nl en Checkuwhypotheekadviseur.nl achterlaten.

 

Eén van de 25 regionale winnaars wint de landelijke award voor ‘Beste Hypotheekkantoor 2011’. Independer.nl zegt met de verkiezing te willen "bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit van het hypotheekadvies". De website claimt nu op jaarbasis circa 600.000 bezoekers te krijgen die zich oriënteren op een hypotheek. Al 25.000 consumenten hebben een waardering gegeven van hun hypotheekadviseur en het adviesproces.

 

Om voor de award ‘beste hypotheekkantoor’ in aanraking te komen, moet een kantoor minimaal 13 keer door een consument zijn beoordeeld. Daarvan zouden er minimaal acht een beoordeling (‘review’) moeten betreffen en minstens vijf ‘kwaliteitschecks’: metingen van het adviesproces op basis van een AFM-vragenlijst. De resultaten van de ‘reviews’ en ‘kwaliteitschecks’ bepalen samen het totaalcijfer voor de verkiezing.

 

Reageer op dit artikel