nieuws

Huibers Instituut verder als Financieel College

Archief

Het Huibers Instituut heet voortaan Financieel College. Leden van Adfiz blijven "een zeer prominente doelgroep", maar Financieel College richten zich nadrukkelijk ook op andere financiële dienstverleners.

 

Het aan intermediairorganisatie Adfiz verbonden opleidingsinstituut wil met de naamswijziging bovendien "de transitie vertalen van een traditioneel opleidingsinstituut dat vooral gericht was op inhoudelijke kennis naar een kennisinstituut met een breed aanbod van diensten voor professionele financiële dienstverleners". In de optiek van het Financieel College "gaat het niet langer alleen om kennis, maar ook om vaardigheden om die kennis goed te benutten, de persoonlijke kwaliteiten van de adviseur".

 

Het opleidingsaanbod van Financieel College gaat bestaan uit opleidingen, cursussen, workshops, seminars en permanente educatie. Het instituut wil praktische bijeenkomsten organiseren tussen soortgelijke bedrijven "om van elkaars ervaringen te leren". De eigen website moet een vindplaats worden van informatie die voor de financieel adviseur onmisbaar is.

 

Reageer op dit artikel