nieuws

Huffnagel nieuwe voorzitter Focwa Schadeherstel

Archief

Huffnagel nieuwe voorzitter Focwa Schadeherstel

De algemene ledenraad van de Vereniging Focwa Schadeherstel heeft Frits Huffnagel (42) benoemd tot algemeen voorzitter. De organisatie van schadeherstellers wil sneller gaan inspelen op de dynamiek in de branche. “Met Frits Huffnagel als nieuwe voorzitter kunnen we aan de uitvoering hiervan een goed vervolg geven”, aldus ledenraadsvoorzitter Rolf van Markus.

VVD-coryfee Huffnagel is ondernemer en naamgever van het bedrijf Frits Huffnagel, Citymarketing & Communicatie, dat hij dit jaar startte na een politieke carrière van ruim twaalf jaar. Bij het grote publiek verwierf hij bekendheid als wethouder in Amsterdam (2004-2005) en Den Haag (2006-2010). Huffnagel blijft ook presentator van het programma Peptalk bij BNR Nieuwsradio.

Reageer op dit artikel