nieuws

Hetisjouwgeld.nl van start met vijftig budgetadviseurs

Archief

De website Hetisjouwgeld.nl gaat met ingang van vandaag budgetadviezen geven aan consumenten "die de baas over hun eigen portemonnee willen blijven", zo omschrijft bedenker Frans Lalieu het initiatief.

 

Consumenten moeten in ruil voor een online financieel overzicht en een maandelijks verschijnende nieuwsbrief _ 1 per maand betalen. Lalieu claimt verspreid over Nederland al een groep van vijftig budgetadviseurs te hebben.

 

Zij kunnen consumenten financieel bijstaan, als zij aangeven daaraan behoefte te hebben, benadrukt hij. Deze budgetadviseurs, voortkomend uit een selectie van tweehonderd ondernemers, betalen _ 125 per maand, in de verwachting dat zij goede klanten overhouden aan de door Hetisjouwgeld.nl verstrekte adressen. De adviseurs hebben allemaal een achtergrond in de assurantiebemiddeling of financiële planning, aldus Lalieu. Hij was zelf eerder onder meer actief in de accountancy en de makelaardij en was directeur van de niet meer actieve Alfass Groep, een Limburgse franchiseorganisatie die in de hoogtijdagen vijftien kantoren telde. De uit Thorn afkomstige Lalieu streeft naar een netwerk van zeventig kantoren.

 

eigen portemonnee willen blijven."

Reageer op dit artikel