nieuws

Cees Werff weg bij Van Ameyde

Archief

Cees Werff heeft besloten per 1 oktober de Van Ameyde Group te verlaten. De afgelopen maanden heeft hij de lopende zaken afgerond. Nu zijn belangrijkste taken vervuld waren, had Werff "de behoefte andere activiteiten binnen de verzekerings- en marketingbranche te ontplooien."

 

Werff trad in 2007 als commercieel directeur in dienst bij Van Ameyde International, na een dienstverband van tien jaar bij ING, waar hij sinds 1997 diverse functies vervulde. Werff bouwde bij Van Ameyde de interne structuur op van de pan-Europese Business Development afdeling. Met het oog op het vertrek van Werff is het geheel van contactpersonen en verantwoordelijkheden binnen het Europese netwerk van Van Ameyde opnieuw gestructureerd. Bob de Bruijn heeft de leiding over de International Business Development afdeling in Rijswijk overgenomen.

 

Reageer op dit artikel