nieuws

Cardif Cares ondersteunt starter bij ondernemingsplan

Archief

Cardif heeft haar serviceconcept Cardif Cares verder uitgebreid. Verzekerden van Cardif kunnen gebruik maken van specifieke ondersteuning bij het starten van een eigen bedrijf.

 

Verzekerden die een uitkering van Cardif ontvangen voor arbeidsongeschiktheid of werkloosheid kregen vanaf januari al assistentie bij het vinden van werk aangevuld met adviezen over budgetbeheersing en diverse juridische zaken.

 

Vanaf augustus kunnen deze verzekerden op de website van Cardif Cares testen of ze er klaar voor zijn om voor zichzelf te beginnen. Verder biedt Cardif informatie over het in kaart brengen van de markt en het regelen van de financiën. Ook kan het bedrijf assisteren bij het schrijven van een ondernemingsplan. Hiervoor wordt er samengewerkt met het bedrijf OndernemingsplanHulp. Zij geven tips en adviezen om aan de juiste informatie te komen en vullen dit aan met branchecijfers en een marktanalyse. Het geheel leidt dan tot een strategisch marketingplan op papier, waarbij duidelijk wordt wie de klanten zijn, waar zij zich bevinden, hoe ze kunnen worden bereikt en wat daarvoor nodig is.

 

Reageer op dit artikel