nieuws

Brand New Day groeit met 100 nieuwe klanten per dag

Archief

De vorig jaar gestarte aanbieder van vermogensopbouwproducten Brand New Day heeft inmiddels 13.000 klanten in de boeken. "Dagelijks worden nu zo’n 100 polissen van de grote verzekeraars naar Brand New Day overgeboekt."

 

Volgens algemeen directeur Kalo Bagijn zorgt het oversluiten van bestaande beleggingspolissen voor de meeste klandizie. Door het toenemende aantal overstappers zijn in de eerste helft van dit jaar 60% meer nieuwe rekeningen bij Brand New Day geopend dan in heel 2010. Het eerste halfjaar van 2011 leverde 8.150 nieuwe rekeninghouders op; in heel 2010 werden 5.090 rekeningen geopend. In de eerste zes maanden van dit jaar is ruim _ 64 miljoen gestort; even veel als in 2010. Volgens Bagijn sluiten steeds meer adviseurs oude polissen van klanten actief over naar Brand New Day. "Dit wordt mede aangejaagd door de teleurstellende compensatie die de grote verzekeraars bieden."

 

Brand New Day telt naast de oprichters (50%), ASR Deelnemingen (12%) en VVAA Investments (10%) inmiddels ook De Hoge Dennen Capital (12%) als aandeelhouder. De overige 10% is in handen van een private investeerder. "Het nieuwe werkkapitaal is enerzijds opgehaald om de periode totdat er winst gemaakt wordt, te overbruggen. Wij verwachten in 2013 de maand te bereiken dat de kosten en opbrengsten in balans zijn. Anderzijds is geld aangetrokken omdat wij de ambitie hebben om onze activiteiten te verbreden."

 

Reageer op dit artikel