nieuws

Meer dan tweemaal zo veel nieuwe adviseurs bij Nedasco

Archief

Serviceprovider Nedasco is tijdens het eerste halfjaar van 2011 gegroeid met 53 tussenpersonen, 2,5 maal zoveel als normaal het geval is, zegt directeur Tim Schoonbergen.

 

De omzet van Nedasco, onderdeel van Aegon, bedraagt nu circa _ 118 mln (inclusief zorgpremie). De groei van het aantal tussenpersonen is naast de kostenstijgingen en de algemene heroriëntatie binnen het intermediair vooral te danken aan het nieuwe Nedasco ServiceNet 3.0 en de specifieke voordeelpakketten voor particulieren, bedrijven en inkomen van het bedrijf, aldus Schoonbergen. Met dit servicenet kan een tussenpersoon straks in één keer 380 producten van 30 volmachtmaatschappijen combineren in één pakket inclusief pakketkorting, incasso en schadeafhandeling.

 

Overigens zal het aantal volmachten op korte termijn worden uitgebreid. Nedasco is hierover met een aantal verzekeraars in onderhandeling.

 

Reageer op dit artikel