nieuws

Stichting Salvage kiest voor SOS International

Archief

Stichting Salvage kiest voor SOS International

De Stichting Salvage brengt per 27 december de alarmcentraleactiviteiten voor vier jaar onder bij SOS International. SOS International gaat dan 24 uur per dag de coördinatie van de Salvagemeldingen verzorgen.

Kees Krijgsman en Brenda Reinders van de Stichting Salvage en Guido Horst van SOS International tekenden vorige week de samenwerkingsovereenkomst, die tot stand is gekomen na een aanbestedingsprocedure. "Daar is bewust
voor gekozen om alle belangstellende partijen een eerlijke kans te geven", aldus Reinders. "Aan de hand van objectieve criteria zoals kennisniveau, financiële draagkracht, kwaliteit, prijs en presentatie zijn de partijen beoordeeld. De keus
is op SOS International gevallen omdat ze als beste scoorden op kwaliteit en prijs. We merken bovendien een groot enthousiasme en enorme gretigheid om voor ons aan het werk te gaan en dat geeft een goed gevoel."
De afgelopen vier jaar verzorgde de VHD de coördinatie van Salvage-meldingen.

Reageer op dit artikel