nieuws

Stadion Galgenwaard decor voor nieuwe carrièrebeurs

Archief

Stadion Galgenwaard in Utrecht zal op zaterdag 21 mei 2011 het decor zijn voor de eerste editie van Club Finance: een carrière-evenement voor de financiële branche. “Juist nu de financiële sector kampt met een imagoprobleem is er veel behoefte aan een gespecialiseerde banenmarkt”, zegt Tonnie van Rijn van organisator Marcommunity.

Stadion Galgenwaard decor voor nieuwe carrièrebeurs

Van Rijn is afkomstig van adviesbureau OvdE. Met zijn nieuwe bedrijf Marcommunity wil hij Club Finance samen met mediapartner Kluwer op de kaart zetten. "Het moet een ontmoetingsplaats worden voor topbedrijven en toptalenten die naar elkaar op zoek zijn." Club Finance richt zich primair op schoolverlaters (hbo & universitair) en op mensen met enige werkervaring, die hun tweede carrièrestap willen maken. Tot de werkgevers worden vooral gerekend banken, verzekeraars, accountantskantoren en intermediairbedrijven.
De banenbeursdag krijgt inhoud via onder meer moderne bedrijfspresentaties, workshops over carrièregerichte en inhoudelijke thema's, lezingen door toonaangevende sprekers uit de sector (door de doelgroep gekozen) en interactieve contactmomenten (waaronder speeddating en informele netwerkborrels). Na het netwerken volgt een optreden van Mama's Gun, "de Britse soul/funk-sensatie van het moment".

Reageer op dit artikel