nieuws

Relet opent kantoor in Eindhoven

Archief

Cunningham Lindsey-dochter Relet, gespecialiseerd in de belangenbehartiging van letselschadeslachtoffers, heeft een vestiging geopend in Eindhoven, naast het al bestaande kantoor te Amsterdam.

 

De Eindhovense vestiging zal geleid worden door Jeroen Derks. Hij heeft sinds 1999 als personenschade-expert aan de WA-zijde gewerkt en maakt nu de overstap naar de slachtofferzijde.

 

Marco Muis, oprichter en operationeel directeur van Relet, bestempelt de opening van het tweede kantoor als een stap in de goede richting: "Met ons kantoor in Amsterdam konden we door de sterk groeiende opdrachtenstroom niet meer heel het land bedienen. Binnen een aantal jaar willen wij in alle vier de regio’s van Nederland met minstens een vestiging vertegenwoordigd zijn."

 

Ottenschot & Van Cuijk

Tino Ellenbroek en Frans van Cuijk zijn samen een nieuw letselschaderegelingskantoor begonnen in Zwolle onder de naam Ottenschot & Van Cuijk Letselschade Experts. Zij zullen hun nieuwe activiteiten combineren met hun bestaande kantoren in Hengevelde (Ottenschot Letselschade Specialisten) en Dalfsen (Van Cuijk Letselschade).

 

Zowel Ellenbroek als Van Cuijk zijn register-expert en al jaren werkzaam in de letselschaderegeling. Zij hebben elkaar door hun woon-werklocaties en hun gezamenlijke bestuursfunctie binnen het NIS leren kennen. Dat heeft geleid tot intensieve contacten en nu dus een gezamenlijk kantoor. Zowel Ottenschot Letselschadespecialisten als Van Cuijk Letselschade zijn in het bezit van het Keurmerk Let-selschade. Voor het nieuwe kantoor in Zwolle zal het duo binnen afzienbare tijd dit keurmerk aanvragen.

 

Reageer op dit artikel