nieuws

OOM accepteert helft zorgverzekerden automatisch

Archief

Bij OOM Verzekeringen zijn de mogelijkheden om ziektekostenpolissen automatisch te accepteren uitgebreid. “Hierdoor ontvangt 50% van onze klanten binnen een uur na aanvraag op onze website hun polis via e-mail.”

OOM accepteert helft zorgverzekerden automatisch

Aan het aanvraagproces komt geen acceptant meer te pas. "Het hele proces, van aanvraag tot beoordeling van het risico en de betaling loopt automatisch. Aangezien bijna al onze klanten in het buitenland wonen is dit een zeer snelle en gemakkelijke manier om de polis te ontvangen." De aanvragen die niet door de automatische acceptatieprocedure komen, worden door een medisch adviseur beoordeeld.
OOM kent voor de reguliere schadeverzekeringen – onder voorwaarden – al automatische acceptatie.

Reageer op dit artikel