nieuws

Hiscox biedt nieuwe proposities in beroepsaansprakelijkheid

Archief

Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen met een verzekerd bedrag tot € 2 mln per aanspraak kunnen binnenkort bij Hiscox in vijf minuten worden afgesloten. De nieuwe ‘Pre Priced Proposals (PPP)’ zijn volgens de verzekeraar “uniek in de markt van beroepsaansprakelijkheid”.

Hiscox biedt nieuwe proposities in beroepsaansprakelijkheid

"Het zijn verzekeringen voor met name de kleinere spelers op verschillende gebieden", luidt de toelichting van Yasin Chalabi, manager Professional Insurance van Hiscox Nederland. De verzekerde bedragen lopen gestaffeld op van € 250.000 tot één miljoen voor functionarissen in de branches marketing, reclame en communicatie en tot maximaal € 2 mln voor managementconsultants en ICT-professionals. "In het eerste kwartaal van 2011 voegen wij hier nog vijftig beroepen en bedrijven in verschillende branches aan toe."
Voor de offerte, acceptatie en polisopmaak volstaat een vragenlijstje dat twee A4-tjes beslaat. Het concept is door de eenvoud bijzonder geschikt om online aan te bieden, stelt Chalabi. "Na ontvangst van het formulier stuurt Hiscox de eindklant, al dan niet via de adviseur, de polisdocumenten toe."

Reageer op dit artikel