nieuws

Goudse biedt ondernemers onderdak

Archief

De Goudse heeft in het eigen hoofdkantoor tien ruimtes beschikbaar gesteld voor startende ondernemers. “De eerste ondernemingen zijn inmiddels bij ons ingetrokken.

Goudse biedt ondernemers onderdak

Volgens vicevoorzitter Geert Bouwmeester voelt de Goudse verzekeraar zich als familiebedrijf nauw verwant met ondernemers. Starters kunnen maximaal drie jaar bedrijfsruimte krijgen en hoeven daarvoor geen huur te betalen. "Zij betalen in het tweede en derde jaar alleen voor de servicekosten, maximaal € 100 per maand. Natuurlijk kost dit ons geld, maar we krijgen er ook veel voor terug. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we kunnen leren van elkaars ervaringen. Zo halen we het ondernemersgevoel letterlijk en figuurlijk ons bedrijf binnen."
De starters kunnen verder gebruik maken van receptiemedewerkers, koffieautomaten en het bedrijfsrestaurant. Iedereen die nog geen jaar actief is, kan zijn bedrijf bij De Goudse presenteren.

Reageer op dit artikel