nieuws

FlexFront komt met nieuw tariefmodel

Archief

Administratief dienstverlener FlexFront start maandag een nieuw tariefmodel voor het intermediair. Tussenpersonen krijgen de keuze uit een gratis ‘light’ service arrangement of een ‘full’ service arrangement voor € 250 per hypotheekdossier. Het nieuwe tariefmodel volgt kort op de lancering van het gratis model voor Argenta.

FlexFront komt met nieuw tariefmodel

"Het 'light' service arrangement houdt in dat de adviseur de offerte van FlexFront ontvangt, wij het acceptatieproces regelen en dat wij de adviseur op de hoogte houden van de voortgang", zegt directeur Operations Patricia Boer. "Het offerte- en acceptatieproces omvat werkzaamheden die wij uit handen nemen van de maatschappij. Wij leggen nu de rekening neer bij diegene waarvoor wij het werk doen. En dat is dus in dit geval de maatschappij."
Het 'full' service arrangement omvat naast offerte-aanvraag en -acceptatie  een Adviesmap en een tweetal kwaliteitschecks bij de cliënt uit naam van het intermediair. Daarnaast valt het dossier in de 5-jaars onderhoudsservice en verzorgt FlexFront de backoffice.
Het intermediair betaalt per dossier en kan ook per dossier kiezen tussen de beide arrangementen. FlexFront eist wel een 'gezonde' conversiegraad: "Alleen bij finaal akkoord krijgen wij namelijk betaald door de maatschappij. Wij dwingen echter niets af bij het intermediair via een maandfee of ander abonnementsstelsel."

Reageer op dit artikel