nieuws

Eerste teamleidersduo bij ABN Amro Verzekeringen

Archief

Bij ABN Amro Verzekeringen oefent sinds kort een duo de teamleidersfunctie uit. Na een proefperiode zijn Maud Schols en Monique Speijk samen begonnen aan hun baan van teamleider Schadebehandeling.

 

"Modern? Ja, dat zeker. Maar ook een kwestie van vooruitzien," zegt hun manager Geneviève Meerburg, die al langer een warm pleitbezorger is voor duobanen. "De ervaringen zijn heel positief, de toegevoegde waarde is merkbaar. Niet alleen is het interessant voor vrouwen, parttimers en potentieel leidinggevenden, ook het bedrijf profiteert volop van deze ontwikkeling. In de huidige krimpende arbeidsmarkt maken wij ons als werkgever extra aantrekkelijk, door dit soort mogelijkheden te bieden."

 

Schols en Speijk treffen elkaar maar één ochtend fysiek, dus er wordt intensief mail- en telefonisch contact onderhouden. "Alles staat of valt immers met goede afstemming en communicatie. En dat gaat prima " aldus Schols.

 

Het duowerken wordt actief gepromoot door ABN Amro Verzekeringen, dochter van Delta Lloyd Groep. In vacatureteksten staat expliciet vermeld dat duoschap mogelijk is voor teamleiders.

 

Reageer op dit artikel