nieuws

Delta Lloyd biedt via Meetingpoint alle producten aan

Archief

Delta Lloyd heeft zijn volledige productassortiment via webformulieren digitaal toegankelijk gemaakt op Mp4all, het transactieplatform van Meetingpoint. Het intermediair kan hierop online offertes aanvragen, producten afsluiten, mutaties doorvoeren, schades melden en premieaanvragen doen.

Delta Lloyd biedt via Meetingpoint alle producten aan

"Door het complete actieve productaanbod digitaal aan te bieden, versnellen we de doorlooptijd, zit de assurantieadviseur zelf aan het informatiestuur en verminderen we de administratieve rompslomp, waardoor er meer tijd is voor de klant", zegt Harry van der Zwan (op de foto rechts), directeur Marketing en Verkoop van Delta Lloyd Verzekeringen.
De uitbreiding van het aanbod van Delta Lloyd op Mp4all is onderdeel van een groter project, zegt Meetingpoint. Met de aandeelhouders is afgesproken het productaanbod op Mp4all fors uit te breiden. "We willen voor de financieel adviseur hét digitale transactieplatform zijn, waarop hij alle producten van de aangesloten partijen kan vinden. Alleen op deze manier kunnen we het digitaal werken voor de financieel adviseur vergemakkelijken en de ketenintegratie verbeteren", aldus Jan Lindeboom (tweede van rechts), commercieel directeur van Meetingpoint.

Reageer op dit artikel