nieuws

De Jager, Hermans en Tiggelaar spreken op Adfiz-congres

Archief

Minister De Jager, voorzitter Loek Hermans van MKB Nederland en schrijver en managementspreker Ben Tiggelaar zijn de bekendste sprekers op het Adfiz Nieuwjaarscongres op 13 januari in De Meervaart in Amsterdam.

De Jager, Hermans en Tiggelaar spreken op Adfiz-congres

De Jager zal hier onder andere  ingaan op het nut en de noodzaak van de door hem voorgestelde stelselwijziging. Loek Hermans belicht de bedrijfsmatige klant en de mogelijkheden voor ondernemers om te slagen in een veranderende omgeving. Tiggelaar gaat in op gedragsverandering en persoonlijke groei in de assurantiebranche. Verder zijn er diverse parallelsessies, bijvoorbeeld over mysteryshopping, sociale media,  uurtariefcalculatie en inkoop.

Reageer op dit artikel