nieuws

Boogaard wil met nieuw ‘concept’ concurreren met geldwinkels

Archief

Boogaard Assurantiën uit Haarlem start in Hillegom met een "innovatief rendementsconcept dat moet gaan concurreren met de overheidswinkels van minister De Jager".

 

"Deze formule zal worden uitgerold in meerdere kleine plaatsen waar wij een goede basisportefeuille kunnen aankopen, aldus directeur Peter van Wassem van Boogaard.

 

"Wij merkten na eerdere ervaringen in Oss en IJmuiden dat er binnen kleinere gemeenschappen veel behoefte is aan persoonlijk contact."

 

In Hillegom begint Boogaard met de onlangs aangekochte portefeuille van assurantiekantoor Duym uit Leiden. Er komen drie personeelsleden te werken.

 

Volgens van Wassem is het nieuwe rendementsconcept van Boogaard te vergelijken met een franchiseformule waarbij de beloning van de filiaalhouder afhankelijk is van het rendement van de vestiging. "Er wordt niet meer gemeten op productie, maar slechts op rendement, waardoor alle facetten van de van de nieuwe beloningsstructuur kunnen worden verwerkt", zegt hij.

 

Boogaard Administratie

 

Hij verwacht vooral particuliere klanten en het kleine mkb in de nieuwe winkels.

 

Naast verzekeringen willen wij binnen deze formule ook Boogaard Administratie introduceren, een unit die ook de boekhouding en loonadministratievoor onze relaties kan verzorgen.

 

De ‘Boogaardwinkels’ zullen zich verder van andere assurantiekantoren onderscheiden door de aanwezigheid van andere adviseurs, zoals een mediator en een makelaar o.g.

 

Reageer op dit artikel