nieuws

Benefits-Plaza koopt sleutelinformatie van concurrent

Archief

Het employee-benefitsplatform Benefits Plaza heeft sleutelinformatie (in de vorm van softwarecodes) verworven van concurrent EBenefits. “EBenefits had deze informatie al geruime tijd geleden verkocht aan een bedrijf genaamd RB Holding”, zegt directeur Ralph van Ginkel van Benefits-Plaza.”RB Holding had niet echter de ambitie om deze software verder te exploiteren of te ontwikkelen.”

Benefits-Plaza koopt sleutelinformatie van concurrent

Onlangs besloot dit bedrijf om de software aan derden door te verkopen. "Voor ons natuurlijk een buitenkans", aldus Van Ginkel. "En een goede mogelijkheid om onze positie op deze markt te verbeteren". Over de koopprijs wil hij geen uitspraken doen, "maar u kunt zich voorstellen dat daar vele duizenden euro's mee zijn gemoeid." Van Ginkel zegt nog niet te weten wat hij precies met de broncodes gaat doen. "Daar gaan we nog maar eens goed over nadenken."

Reageer op dit artikel